Onlajn takmičenje “TALENTOM I OBRAZOVANJEM KA EVROPSKOJ UNIJI”

Pozivamo učenike i profesore osnovnih i srednjih škola opština borskog i zaječarskog okruga da se prijave za učešće na takmičenju. Obuhvaćene su opštine: Bor, Boljevac, Zaječar, Kladovo, Knjaževac, Majdanpek , Negotin.

Projekat je realizovan uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

Centar za razvoj keativnosti Cezarlogo

 

Regionalni centar za talente Bor RCT Bor novi

 

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije
ministarstvo_prosvete

 

TALENTOM I OBRAZOVANJEM KA EVROPSKOJ UNIJI

ELEKTRONSKA PRIJAVA UČESNIKA

Prijava učenika i profesora osnovnih i srednjih škola opština borskog i zaječarskog okruga za učešće na Onlajn takmičenju.

Prijavljeni učesnici dobiće na svoj mejl lozinku za pristup našoj E-Learning platformi na kojoj se vrši Onlajn obuka i pripremanje za Onlajn takmičenje (lekcije, testovi, literatura) u vezi Evropske Unije i njenim ulaganjem u obrazovanje učenika.
Korišćenjem platforme E-LEARNING onlajn takmičenja koje je dostupno 24 sata dnevno, omogućiće da učenici bez obzira u kom mestu se nalaze mogu da prilagode i izaberu svoje vreme edukacije i rada kada to žele i kada im to najviše odgovara.
Takmičenje je onlajn i sastoji se samo iz pismenog dela takmičenja.
Pismeni test sastoji se od 30 pitanja koja se odnose na predloženu literaturu za takmičenje koja se nalazi na našem sajtu i iz koje se učenici onlajn spremaju za takmičenje.
Vreme trajanja testa je 90 minuta.
Onlajn obuka na našoj E-LEARNING platformi biće dostupna sve do početka finalnog takmičenja, na kome će moći da učestvuju učenici koji postignu najbolje rezultate na navedenoj Onlajn pripremnoj nastavi.
Za 30 najboljih učesnika obezbeđene su vredne nagrade.
Svi učesnici koji su se prijavili na ovom takmičenju, imaju besplatno učešće na LETNJEM NAUČNOM KAMPU CEZAR 2015.

 Prijavljivanje za takmičenje