Onlajn kvalifikaciono takmičenje – 9.april 2015. – NACIONALNA EKOLOŠKA OLIMPIJADA

kvalifikacije onlineOnlajn kvalifikaciono takmičenje NACIONALNA EKOLOŠKA OLIMPIJADA održaće se   9. aprila 2015. godine.

Biće dostupno na sajtu takmičenja www.eko-olimpijada.com u periodu od 10h  do 21h.

Prijavljeni učenici će moći u tom periodu "SAMO JEDNOM" da odrade test. Na osnovu rezultata kvalifikacionog takmičenja, izvršiće se selekcija učesnika za finalno takmičenje koje će se održati 9. maja 2015. godine.

Kvalifikaciono takmičenje odvija se na sledeći način. Učesnici koji su se do sada registrovali za ovo takmičenje, dobili su na svoj mejl korisničko ime i lozinku (username i password) i oni trebaju 9. aprila 2015. godine u periodu od 10 h  do 21 h  kada im to najviše odgovara, da se loguju na sajt i da nakon toga počnu tesiranje izborom samo jedne od ponuđenih opcija:

  • za učenike osnovnih škola KVALIFIKACIONO TAKMIČENJE OSNOVCI
  • za učenike srednjih škola KVALIFIKACIONO TAKMIČENJE SREDNJOŠKOLCI 

Testiranje traje 90 minuta i moguće je samo jednom da se odradi. Ostvareni rezultat biće odmah poslat takmičarima na njihov mejl koji su prijavlili prilikom registracije.

Onlajn kvalifikaciono takmičenje završava se 9. aprila 2015. godine u 21 h .  Spisak plasiranih sa kvalifikacionog takmičenja biće objavljen najkasnije do 10. aprila 2015. godine u 12 h .

Ukoliko je učenik zaboravio korisničko ime ili lozinku (username ili password) ili imate nekih dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte na mejl    rctbor@yahoo.com