AirBulb pametna sijalica sa zvučnikom i budilicom

Obzirom da smo već čuli za pametne sijalice koje možete programirati, paliti i gasiti aplikacijom na mobilnom, te koristiti kao Wi-Fi hotspot, uopšte nas ne čudi da će se na tržištu uskoro naći i ova AirBulb sijalica koja poseduje zvučnik, te se putem Bluetootha spaja na vaše gadgete.

Drugim rečima, ako u svoje prostore ne želite postavljati skupe Hi-Fi linije i zvučnike, već želite što diskretnije uživati u muzici, moći ćete u standardno grlo zašrafiti AirBulb sijalicu, te pomoću aplikacija na pametnom Android ili iOS telefonu, preko nje puštati omiljenu muziku, ili je čak koristiti kao budilicu, odnosno programirati alarm, a postoji mogućnost da vam “svira” i prilikom primljenih poziva, SMS-ova, e-mailova i obaveštenja o aktivnostima ekipe na Fejsu.

Pored toga, aplikacijom možete upravljati i svetlom sijalice, pa mu povećavati ili smanjivati intenzitet, ili ga čak koristiti kao light show. Ova štedljiva LED sijalica s Bluetoothom i zvučnikom, prema navodima proizvođača trebala bi izdržati 40.000 sati rada, a cena će joj iznositi 69 dolara.

Jedna od zanimljivosti je što je možete upariti s drugom AirBulb sijalicom i preko aplikacije dobiti pravi stereo zvuk.

 

 

Izvor: vidi.hr