Konvertor audio kaseta u iPod ili iPhone

Ako želite jednostavno konvertovati muziku sa audio kaseta u "MP trice", eto rešenja.

Posedujete li u kući još uvek brdo starih audio kaseta koje ste potrpali u neke kutije sa idejom da ih jednog dana konvertujete u digitalni MP3 format, ali vam se nije dalo presnimavati preko audio izlaza starog kasetofona na računar, eto vam malog podsticaja.

U ponudi Hammacher Schlemmera od nedavno se našao zanimljiv konvertor koji će vam taj zadatak odraditi na brz, elegantan i jednostavan način.

Uređaj pod nazivom Cassette iPod Converter predstavlja kasetofon sa dockom za iPod Touch ili iPhone. U njega sa jedne strane umetnete audio kasetu, a sa druge iPod ili iPhone sa besplatnom aplikacijom, te pritiskom na Play pokrenete presnimavanje muzike sa kasete, odnosno njeno automatsko konvertovanje u MP3 datoteke koje se potom snimaju na Appleov mobilni uređaj.

Kasete se tokom te operacije mogu preslušavati uz pomoć slušalica koje spojite na uređaj, a ukoliko ne posedujete iPod ili iPhone, konvertor možete spojiti i na PC ili Mac računar, te korišćenjem softvera koji dobijete uz uređaj, MP3 možete snimati i na hard disk.

Konvertor košta 79,95 dolara.

 

Izvor: vidi.hr

Leave a Reply