Digitalni mamac za ribe sa kamerom

Svi ljubitelji ribolova sada će moći videti šta se zbiva pod vodom i usavršiti svoju tehniku.

Na ovogodišnjem CES sajmu nalazio se jedan gadget koji će se dopasti svim ljubiteljima ribolova nove generacije, digitalni mamac Eco-Popper, koji bi se uskoro trebao naći u prodaji, pa biste mogli ulepšati letnje praznike na moru, mirnim, ili divljim vodama.

Ukratko rečeno, radi se o mamcu koji je opremljen kamerom i sistemom za detekciju pokreta, pa kada ga zabacite u vodu, započinje vam prenositi HD video putem WiFi-a, kako biste videli šta se zbiva pod vodom i gledali uživo kako na njega navaljuje som ili mala ribica koja vam možda neće ispuniti 3 želje, ali će biti jako zahvalna ako je nakon hvatanja vratite u vodu, kako to priliči istinskim sportskim ribolovcima, kao što možete videti u predloženom videu.

Unutar mamca nalazi se i računar, te senzori koji beleže temperaturu i salinitet vode, a dodatno svojstvo je mogućnost deljenja videa sa odabranim prijateljima preko YouTubea.

Putem prednaručivanja Eco-Popper se prodaje po ceni od 179 dolara, dok će mu cena u prodavnicama iznositi 239 dolara, što znači da ćete morati dobro paziti da vam ga riba ne otkine i nestane sa njim u dubinama. 

 

 

Izvor: vidi.hr